neděle 14. března 2010

Lesk a bída internetu

Úkol byl jasný~napsat fejeton. Na výběr byl oz témat "spěcháš spěchám spěcháme", "proč chodím pozdě" a konečně "lesk a bída internetu". Volba byla jednoznačná.

Nemáš? Neznáš? Co tu děláš? Internet je přeci alfou omegou, všechno najdeš tam! Nač mít knížky, kupovat si časopisy, noviny? Ne… To, že můžeš být offline není důvod, abys je kupoval, vždyť být offline je nepravděpodobné jako to, že bude mít časopis 1000 stránek.
Na internetu se dozvíš vše jako první ~ zemětřesení na Haiti… Hned je toho plný internet. V novinách si to přečteš? To si počkáš až do druhého dne, než to napíšou a kdesi cosi. Můžeš namítat, že na internetu píšou kraviny a vymýšlejí si ~ kdo to nedělá! Třeba takový Plesk, novinové vydání i jejich stránky jsou plné ženských v kalhotkách a do toho kdo se s kým vyhajuškal. Je jen tvá volba co a kde si budeš číst. Kvalitní obsah existuje :) tak gugli a najdi si, co ti vyhovuje, na tom slavném internetu plném intrik a porna. Nebo zajdi do tvé oblíbené trafiky s novinami a holkami, co nemají ani ty kalhotky.

Teď už jen čekat jak dopadnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat